Günün Film Önerisi The Batman (2022)

Günün Film Önerisi The Batman (2022)

Filmin Adı: The Batman (2022)

Yönetmen: Matt Reeves

Oyuncular: Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Jeffrey Wright, John Turturro, Peter Sarsgaard, Andy Serkis, Colin Farrell

Tür: Suç, Gerilim

IMDB Puanı: 8.1


The Batman, Matt Reeves’in yönettiği ve Robert Pattinson’ın Batman’i canlandırdığı 2022 yapımı bir Amerikan süper kahraman filmidir. Film, DC Comics karakteri Batman’in hikâyesini anlatıyor. Film, Batman’in ikinci yılına odaklanıyor ve Riddler adlı bir seri katil ile mücadelesini konu alıyor.

Film, Gotham City’de geçiyor. Batman, şehrin suçlularıyla savaşarak ve şehri korumak için elinden geleni yapıyor. Ancak, Riddler adlı bir seri katil, Batman’in yoluna çıkıyor. Riddler, Gotham City’nin zenginlerini ve güçlülerini hedef alıyor ve Batman’i de hedef alıyor. Batman, Riddler’ı durdurmak ve şehri kurtarmak için Riddler’ın ipuçlarını takip ediyor.

The%20Batman%20(2022) Günün Film Önerisi The Batman (2022)

Film, aksiyon dolu ve sürükleyici bir hikâyeye sahip. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça başarılı. Robert Pattinson, Batman rolünde oldukça iyi bir performans sergiliyor. Zoe Kravitz, Catwoman rolünde oldukça güzel ve seksi. Diğer oyuncular da oldukça iyi performanslar sergiliyor.

The Batman, 2022 yılının en iyi filmlerinden biri. Film, aksiyon dolu, sürükleyici ve izleyiciyi ekrana kilitleyen bir hikâyeye sahip. Filmin oyuncu kadrosu da oldukça başarılı. The Batman, mutlaka izlenmesi gereken bir film.


Filmin Özellikleri:

  • Aksiyon dolu ve sürükleyici bir hikâye
  • İyi bir oyuncu kadrosu
  • Gotham City’nin karanlık ve atmosferik atmosferi
  • Batman’in karakterinin derinlemesine incelenmesi
  • Riddler’ın gizemli ve korkutucu karakteri
  • Filmin sonu ile ilgili farklı yorumlar

Yorum gönder